Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τα ρεκόρ του Felix



Το εγχείρημα του Felix Baumgartner και της Red Bull καθήλωσε εκατομμύρια μπροστά από τις οθόνες του.

Deasy @ 15.10.2012
Σχόλια 0
Μετά από δύο αναβολές, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Νέο Μέξικο, ο Felix Baumgartner πραγματοποίησε χθες την ελεύθερη πτώση από ύψος 39 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της γης. Τοεγχείρημα της Red Bull, που πέρα από την σημαντική είδηση και τα ρεκόρ που σηματοδότησε αποτελεί και μία (κατά τη γνώμη μας) εξαιρετική διαφήμιση για το brand της εταιρείας, στέφθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία.
O πρωταγωνιστής Felix έσπασε το πολυπόθητο ρεκόρ που αφορά το μεγαλύτερο ύψος από το οποίο έχει πραγματοποιήσει άνθρωπος ελεύθερη πτώση, ενώ είναι πλέον και ο μοναδικός άνθρωπος που έσπασε το φράγμα του ήχου, χωρίς τη χρήση αεροσκάφους, αφού η μέγιστη ταχύτητα που έπιασε άγγιξε τα 1.342,8 χλμ/ώρα (αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση της).  
Όμως τα ρεκόρ του Felix δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του YouTube, το άλμα του Felix έσπασε και το ρεκόρ ταυτόχρονης παρακολούθησης live streaming, καθώς το νούμερο άγγιξε στην ανώτερη τιμή του, τους 8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Και εδώ έγκειται το σχόλιό μας περί διαφήμισης, αφού η δημοσιότητα που πέτυχε η Red Bull με το συγκεκριμένο project ήταν εντυπωσιακή, αναγκάζοντας (όχι άδικα βέβαια) μεγάλα online αλλά και τηλεοπτικά μέσα να "ασχοληθούν" μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου