Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Είμαστε πολλοί.Είμαστε αναξιοπρεπείς.Είμαστε Έλληνες.

Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στον χειρισμό που δεχόμαστε.

Η "κυβέρνηση" παραμονές των νέων μέτρων κατάφερε με δύο απλά τεχνάσματα να παραπλανήσει και να στρέψει αλλού τον εγκεφαλικά παράλυτο Ελληνικό λαό.

Με το πιο παλιό προβοκατόρικο τρόπο,αυτόν της δολοφονίας κατάφερε να κάνει τους μισούς εγκεφαλικά παράλυτους Έλληνες(που κατέληξαν μέσα από τα βιώματα της τελευταίας πενταετίας στη χρυσή αυγή και πέριξ) να κυνηγάνε το φάντασμα του άλλου άκρου.Ενός άλλου άκρου βέβαια το οποίο ποτέ ιστορικά δεν χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους για να τα λέμε κι αυτά.

Και τους άλλους μισούς εγκεφαλικά παράλυτους Έλληνες κατάφερε μέσα σε μία μέρα ζεστή,με ήλιο και με τον φρένο ανα χείρας να τους κάνει να παραδώσουν στα παιδιά τους το 7ήμερο χωρίς ωράριο.Και μάλιστα έδειχναν να το απολαμβάνουν δεόντως,άσχετα που απλά έφερναν σβούρες γύρω γύρω χωρίς φράγκο για να ψωνίσουν.Κανείς δεν τους εξήγησε οτι άνθρωποι πέθαναν για το 5ήμερο 8ώρο.Δέν τους ένοιαζε και ποτέ άλλωστε.Μόνο ο Ολυμπιακός να κερδίζει.Άντε και το Αιγάλεω.

Είναι αναξιοπρεπές να ανοίγεις το μαγαζί σου στερώντας μία και μοναδική μέρα ξεκούρασης από τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Είναι αναξιοπρεπές να πας να ψωνίσεις από το μαγαζί γνωρίζοντας ότι καταργείς την αργία της Κυριακής.Και από σένα και από τον διπλανό σου.
Είναι αναξιοπρεπές να πας να ψωνίσεις Κυριακή από την πολυεθνική ξέροντας ότι οι υπάλληλοι χάσανε την Κυριακή τους αμισθί χωρίς να έχουν δικαίωμα να μιλήσουν.

Είναι αναξιοπρεπές να θέλεις αυτόν τον κόσμο για τα παιδιά σου.

Είναι αναξιοπρεπές να είναι ο εαυτός σου το μοναδικό πράγμα που σ ενδιαφέρει.

Είμαστε αυτοί που είμαστε και μας αξίζει πέρα για πέρα αυτό που μας συμβαίνει.

Δέν έχουμε φτάσει στον πάτο,ακόμη φτάνουμε.Κι αυτό γιατί είμαστε τόσο βαθιά αποχαυνωμένοι που ακόμη και έννοιες που μπορούν να σε κρατήσουν όρθιο όταν όλα τ άλλα έχουν τελειώσει έχουν πεθάνει.

Αξιοπρέπεια,εγωισμός,ντροπή,μαχητικότητα.

Η Ελλάδα στην εντατική με υπουργό υγείας τον Άδωνι.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
http://endotheasis.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Καλημερα.Ειμαι ο αρθρογραφος του παραπανω αρθρου.Δεν εχω κανενα προβλημα να αναδημοσιευονται τα αρθρα μου απλα θα σας παρακαλουσα πολυ να αναγραφετε και το link της προελευσης.Σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια συγγνώμη και ευχαριστώ για την διάθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή