Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η βράβευση της ΠΟΣΠΕΡΤ από την UNI-Global


Ο κ. Γαβριήλ Κασιμάτης, για λογαριασμό της ΠΟΣΠΕΡΤ, με το βραβείο "Freedom from Fear" Ο κ. Γαβριήλ Κασιμάτης, για λογαριασμό της ΠΟΣΠΕΡΤ, με το βραβείο "Freedom from Fear" John Chaney @ eircom
«Νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν, νομίζουν ότι θα λυγίσουμε, όμως εμείς συνεχίζουμε όπως και πριν. Ότι και να κάνουν, όσες αστυνομικές δυνάμεις και αν επιστρατεύσουν, όση βία και αν χρησιμοποιήσουν, εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη Δημοκρατία, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Σύνταγμα και τις παναθρώπινες αξίες, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την Ελευθερία της έκφρασης και του λόγου» είπε ο Γαβριήλ Κασιμάτης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, κατά την βράβευσή της στη διάσκεψη του εκτελεστικού συμβουλίου της UNI-Global, στο Δουβλίνο.
«Σήμερα για μας είναι μια ξεχωριστή ημέρα.
Η απόφαση σας να μας απονείμετε το UNI Global Union Freedom from Fear Award αποτελεί για μας μια ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη.
Έχω την τιμή να παραλάβω αυτό το βραβείο. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο στο Προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Εμείς το παραλαμβάνουμε, εκ μέρους όλων των συναδέλφων μας τεχνικών, διοικητικών, δημοσιογράφων, σκηνοθετών, οπερατέρ, που κατέθεσαν τον επαγγελματισμό τους και τη ψυχή τους σε αυτή τη προσπάθεια. Στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκην σε όλους τους 19 Τοπικούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, από την Ορεστιάδα και τη Φλώρινα μέχρι τα Χανιά και τη Ρόδο.
Αυτό το βραβείο το αφιερώνουμε  επίσης στους συναδέλφους μας, που μέρα νύχτα διασχίζουν τη χώρα σε κάθε κορυφή της, για να ενεργοποιήσουν τους πομπούς αναμετάδοσης του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης.
Αυτό το βραβείο το αφιερώνουμε στη μνήμη των συναδέλφων μας που έδωσαν τη ζωή τους στη διάρκεια  αυτού του αγώνα, στη μνήμη των αλληλέγγυων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και θυσιάστηκαν μέσα και έξω από το  Ραδιομέγαρο.
Το αφιερώνουμε στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της χώρας μας και στους δοκιμαζόμενους ανέργους, που πλήττονται βάναυσα από την Κυβέρνηση, σε όλο το λαό που παλεύει για την ανατροπή αυτής της καταστροφικής πολιτικής.
Αυτό το βραβείο πρέπει να γίνει  παράδειγμα για τις εργατικές Οργανώσεις και τις Ομοσπονδίες, που ακόμη δεν έχουν δώσει τη δική τους υπεύθυνη παρουσία στον αγώνα του Ελληνικού λαού, δεν έχουν ανταποκριθεί  δυναμικά στα αιτήματα των μελών τους. Είναι καιρός να το πράξουν.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, για τη συνεχή υποστήριξη, ηθική και υλική, για την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση.»
Οι λαοί σε όλο τον κόσμο ενωμένοι θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου