Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Νίκαια: Μάνα και γιός βασανίζουν αδέσποτα - Συνάντηση διαμαρτυρίας την Κυριακή



Όπως καταγγέλει φιλόζωη εδώ και αρκετά χρόνια μια μάνα και ένας γιος, οι οποίοι έχουν ανθρώπινη μορφή  και είναι Αρμένιοι στη καταγωγή, καίνε, βασανίζουν, δηλητηριάζουν  ότι έμψυχο τετράποδο ακόμη & πουλιά, έχει την ατυχία να σταθεί στη γειτονιά τους. 


Η πρώτη φώτο τραβήχτηκε πριν 10χρόνια, του  είχαν ρίξει καυστική ποτάσα, το στάδιο του εγκαύματος που βλέπουμε στη φώτο είναι 6μήνες μετά από το αρχικό κάψιμο. Το αρχικό κάψιμο ξεκινούσε από το λαιμό του ζώου έως την ουρά του. Αφού  απέτυχαν να το εξοντώσουν με το πρώτο σχέδιο, πέρασαν στο δεύτερο, το δηλητηρίασαν .  


 Στη δεύτερη φώτο, του σακάτεψαν το πόδι, ενώ κοιμόταν το ζώο, πέρασαν με το αυτοκίνητο από πάνω του. Αυτό το ζώο, αφού υπέστη 5 χειρουργεία, τελικά δεν τα κατάφερε, πέθανε. 

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να περιγράψω άλλα ‘κατορθώματα’ τους, να σας πω μόνο ποια είναι η τιμωρία τους. ΚΑΜΙΑ. 

Οι δύο αδελφές που τους κατήγγειλαν, όταν έγινε το δικαστήριο δεν είχαν ενημερώσει καμία φιλοζωική ώστε να τους στηρίξει , απεναντίας μάνα & γιος είχαν φέρει ψευδομάρτυρες & είπαν πως είναι πολύ ευαίσθητοι με τα ζώα & μάλιστα τα ταΐζουν κιόλας. Με αποτέλεσμα να αθωωθούν & να ανταποδώσουν τη μήνυση στις δύο αδελφές για συκοφαντική δυσφήμηση (αυτό το δικαστήριο δεν έχει εκδικαστεί & θα φροντίσουμε να είμαστε όλοι εκεί).. Η μάνα & ο γιος συνεχίζουν να κάνουν αυτό που κάνουν  &  σε κάθε νέο τους ‘κατόρθωμα’ φωνάζουν τις δυο αδελφές, τους δείχνουν τα πτώματα & γελάνε. 


Φίλες & φίλη του fb δεν ξέρω όση ώρα διαβάζετε τη συναισθήματα σας δημιουργούνται, πάντως εγώ δεν ξέρω πώς να σας το περιγράψω, ίσως εδώ  πραγματικά να μου ταιριάζει  το Γιουρι Γκελερ.  
  
Σας εκλιπαρώ να βοηθήσετε, πρέπει να πάμε εκεί να κάνουμε για αρχή σαματά, να τους ξεφωνίσουμε & ότι άλλο πιστεύετε ότι μπορούμε να κάνουμε για να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Η περιοχή είναι στη Νίκαια-Ρέντη Θηβών 222 δίπλα από το Vilagge, στις εργατικές πολυκατοικίες. 

Αυτή τη Κυριακή , 11π.μ. τηλ.             6971/767421      (watch up).


dogw0rld.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου