Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
(Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης)



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Λυκείου Παλλήνης, βλέποντας τις δύσκολες οικονομικές  συγκυρίες που διαμορφώνονται τον τελευταίο καιρό και ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που  καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας, από τα παιδιά μας, για την φτώχεια που εξαπλώνεται δυστυχώς και στην περιοχή μας, αποφάσισε  στην συνεδρίαση που έγινε στις 7/2/2012  να έρθουμε  σε επαφή με την Εκκλησία και συγκεκριμένα με τον πάτερ Ανδρέα,  του Ιερού Ναού -  Αγ. Τρύφωνος,  ζητήσαμε  να συνεργαστούμε μαζί του, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας και  που καταγράφονται καθημερινά από την Εκκλησία, για τις οικογένειες που πέφτουν στη φτώχεια  και στην ανέχεια.

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Με υπόδειξη  του  Ιερέα,   ζητήθηκε  να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μέσα από την κίνηση του συλλόγου και να δοθούν  σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω
οικονομικής κρίσης.
Σας παρακαλούμε να συνεισφέρεται για τον σκοπό αυτό, στο όριο των δυνατοτήτων σας, σε πρώτη φάση τρόφιμα.
Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται από τα μέλη του συλλόγου, την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, και ώρα 8:00 -12:00,  στο χώρο του σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων.

-----------

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Παράλληλα ο σύλλογος μας,  σε συνεργασία με το  15/μελές του σχολείου, πραγματοποιεί κάθε χρόνο  μια  εορταστική εκδήλωση  (πάρτι),  στους χώρους του σχολείου
Είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το 15/μελές του σχολείου,  με την συνεργασία  του συλλόγου  μας, ο οποίος έχει  ψυχαγωγικό  και   παιδαγωγικό σκοπό.
Το πάρτι θα γίνει το Σάββατο  3 Μαρτίου 2012  και ώρα  9:30 μμ
Παρακαλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας, για την ασφάλεια των παιδιών μας και βοηθώντας για την επιτυχία, να συνεισφέρεται διάφορα Σνακ, γλυκίσματα, πίτσες κ.α.

Ευχαριστούμε πολύ
Ευελπιστούμε να είμαστε πάντα σε επαφή και συνεργασία μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες στους:
 Σχορετσανίτη – Τσαγκάνη  Ζωή,   Τηλ: 6945465602
            Στύλιου  -Μητσιάρα Κωνσταντίνα,  Τηλ: 6973935878
  
            Κόντου Ευαγγελία,   Τηλ: 6973425019,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου