Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το ευρω σιγουρα δεν θα μας σωσει!!!!


Τα τρομοκρατικά κτυπήματα κατά του Ελληνικού Λαού συνεχίζονται.. πρέπει ο Λαός πριν πάει στις κάλπες να έχει συνειδητοποιήσει ότι οι μόνοι που "μπορούν" να τον σώσουν είναι αυτοί που τον έφεραν στο χείλος της καταστροφής..!
 
ΜΕGA CHANNEL ξεκινά η αρχιτρομοκράτης Όλγα Τρέμη .. με μια πολύ "σημαντική" είδηση:
Την ανάλυση μιας "ελληνικής" τράπεζας της ΕΤΕ (ιδιοκτησίας της οικογένειας Rothchild) για τις τραγικές επιπτώσεις της εξόδου της χώρας από το ευρώ και την μετάπτωση της οικονομίας μας στην Δρχ, βγάζοντας νούμερα (ακόμη και με 2 ψηφία μετά το κόμμα) τί ακρίβεια όταν αυτοί αναλυτές σαϊνια δεν είναι σε θέση να προβλέψουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα μεγέθη της τράπεζάς τους ούτε για διάστημα μηνός και ξαφνικά έχουν την ικανότητα να προβλέπουν κάτι που ούτε τα μεγάλα ξένα ινστιτούτα προβλέψεων είναι σε θέση να αποτυπώσουν αυτές τις επιπτώσεις!!!
 
Γιατί δεν μας κατονομάζουν αυτά τα όψιμα σαϊνια (κατά τα άλλα ακριβοπληρωμένα τσιράκια των αφεντικών τους) που ξαφνικά αναλύουν με τόση ευκολία κάτι που κανείς εχέφρων οικονομολόγος παγκοσμίως δεν τολμά να υπολογίσει. Όταν ο επενδυτικός ιαπωνικός κολοσσός NOMURA σε μια ανάλυση για τις επιπτώσεις εξόδου τις Ελλάδας από το ευρώ προέβλεψε διάλυση της Ευροζώνης και η υποτίμηση των επιμέρους νομισμάτων των επιμέρους χωρών της Ευροζώνης θα κυμαίνεται από +3 (Γερμανία) έως -53% για Ελλάδα, όταν στις υπόλοιπες χώρες Πορτογαλία, Ισπανία προβλέπεται υποτίμηση της τάξης  του 35-43%. Εάν θα γίνει και σε ποιο βαθμό θα είναι το ύψος της υποτίμησης εξαρτάται από την σχετική προετοιμασία της χώρας, από τα άμεσα μέτρα προστασίας του νομίσματος, από τις απαγορεύσεις διακίνησης κεφαλαίων, και άλλα πολλά εργαλεία νομισματικής πολιτικής που είναι γνωστά και μπορούν να συμβάλουν μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της εξόδου από το ευρώ.
 
Έχετε ακούσει από κάποιον μνημονιακό να μας πει πως θα μπορέσουμε ως χώρα και οικονομία με Ευρώ να βγούμε από αυτό το βαρέλι χωρίς πάτο;; ΟΧΙ γιατί αυτό που χρειάζεται η Ελληνική Οικονομία είναι η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ. Μπορεί το Ευρώ να λύσει αυτό το πρόβλημα, απ' ότι φαίνεται μέχρι σήμερα ΟΧΙ
 
Πριν από λίγες μέρες η ΕΕ μας έδωσε 4,2 δις  € τα οποία την ίδια στιγμή μετακόμισαν στο εξωτερικό για να πληρωθούν οι ξένοι δανειστές μας, σήμερα δόθηκαν στις τράπεζες τα πρώτα 18δις € από τα οποία ούτε cents δεν θα πέσει στην πραγματική οικονομία και να κινηθεί έστω και κάτι για να φανεί έστω και μια αχτίδα φωτός, αλλά θα φύγουν πάλι στο εξωτερικό για να πληρωθούν τώρα τα δάνεια που πήραν οι τράπεζές μας από τις Γερμανικές, Ελβετικές Γαλλικές κ.α.(για να αποδεσμευτούν τα τιτλοποιημένα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια των Ελλήνων που είχαν πουληθεί σε UBS, Deutsche Bank, κ.α)
 
Άρα η χρεοκοπία των Ελληνικών επιχειρήσεων και κατά συνέπεια της Ελληνικής Οικονομίας θα συνεχιστεί με ακόμη πιο έντονους  και επικίνδυνους ρυθμούς.
 
Όλος ο ανθελληνικός μηχανισμός έχει τεθεί σε ανώτατο βαθμό συναγερμού (μέσα και έξω από την Πατρίδα μας) προκειμένου να διαλύσουν ότι έμεινε ακόμη όρθιο από την όμορφη και περήφανη Πατρίδα μας.
 
Αυτο το Δημοσιονομικό ξεχείλωμνα (Ολγα Τρέμη) το δημιουργήσατε και εσείς με τον τρομοκρατικό σας λόγο. Έχετε συναίσθηση τι ΖΗΜΙΑ προκαλείτε στην χώρα μας και στον Ελληνικό Λαό;;
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΕΝΑΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ) ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;; ΠΡΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ..!!!
 
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ:
 
ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ με τα μαζέματα της που ο Λαός στις 6 Μαϊου τους έστειλε να μαζέβουν γρούβες, Μπακογιάννη, βουλευτές του ΛΑΟΣ)
 
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ  για τη ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμώτο!!!  
 
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ (Λαγκάρντ, Μερκελ, Ρομπαί, Ρεν, κ.α)
 
Γιάννης Τιλκιτζής
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου