Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

KKE εναντίον Facebook - Twitter


KKE εναντίον Facebook - Twitter


Deasy @ 29.05.2012
Σχόλια 0
Το γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει καλή σχέση με τα social media είναι γνωστό. Το ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τους είναι το καινούργιο της υπόθεσης.
Σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά κατά των εταιρειών του Facebook και του Twitter διότι επέτρεψαν τη λειτουργία πλαστών λογαριασμών που δεν έχουν σχέση με το ίδιο.
Κυρίως στο twitter εμφανίζονται κατά καιρούς λογαριασμοί που δηλώνουν πως είναι οι επίσημοι είτε του ίδιου του ΚΚΕ είτε της γ.γ. Αλέκας Παπαρήγα, όμως σε όλες τις περιπτώσεις και μέσω του "Ριζοσπάστη" το κόμμα διαψεύδει πως έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτούς. 
Το ΚΚΕ εγκαλεί τις εταιρείες πως ανέχθηκαν τη λειτουργία των λογαριασμών χωρίς να προβούν πρώτα σε διασταύρωση των στοιχείων και παρά τις διαμαρτυρίες του κόμματος. 
Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:
Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό ότι παρά τις επανειλημμένες επίσημες διαμαρτυρίες του για τους πλαστούς λογαριασμούς που λειτουργούν στο twitter και στο facebook στο όνομα του ΚΚΕ και της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκας Παπαρήγα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν μαρτυρώντας τη δόλια και ύποπτη στόχευσή τους.
Την πρώτη ευθύνη για την ύπαρξη αυτών των πλαστών λογαριασμών που συκοφαντούν προκλητικά το ΚΚΕ και εξαπατούν καλοπροαίρετους χρήστες του διαδικτύου έχουν το Twitter και το Facebook, τόσο γιατί επέτρεψαν την ανάρτησή τους χωρίς να ζητήσουν ή να διασταυρώσουν στοιχεία όσο και γιατί επιτρέπουν τη λειτουργία τους παρά τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και τις διαμαρτυρίες του προς τις εταιρίες αυτές. Το ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει τη διαβολή και την προβοκάτσια και για να βάλει τέλος στην εξαπάτηση ή στην παγίδευση, εκτός από την πολιτική καταγγελία, είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου