Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 βουλευτές προσήχθησαν για ξυλοδαρμό αλλοδαπού

Η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 βουλευτές προσήχθησαν για ξυλοδαρμό αλλοδαπού
Μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας χθες τη νύχτα από τα οποία προέκυψε ο τραυματισμός μετανάστη από το Μπαγκλαντές έγιναν έξι προσαγωγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.
Πρόκειται για την κόρη του γγ γραμματέα του κόμματος Ουρανία Μιχαλολιάκου, καθώς και για τους: Ηλία Παναγιώταρο και Γιάννης Βουλδή, αναφέρει το star.gr.
Μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά από παρέμβαση που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως ο ξυλοδαρμός έγινε «4 χλμ μακριά από το σημείο που ήταν τα στελέχη του», ενώ δήλωσε πως τη Δευτέρα θα επιχειρήσει να δει τον κ.Πικραμμένο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τα γεγονότα.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα της αναφέρει:
«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.
Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Ωστόσο, αργά το βράδυ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου