Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Παυλόπουλος: «Συνειδητά άφησα τον Κασιδιάρη να δέρνει για να εκτεθεί»



Προτιμότερη η εκδοχή που περιέγραψε ο Πιτσιρίκος στο blog του για την ακινησία Παυλόπουλου «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα» από την επίσημη.
«Η  αληθινή στάση μου ήταν μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας, τον άφησα για να φανεί ποιος είναι!!!» υποστήριξε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την (μη) αντίδραση του κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.  Απίθανη η δικαιολογία την οποία σκεφτόταν επί δύο εβδομάδες. Δηλαδή ο «σατανικός εγκέφαλος» του Παυλόπουλου επίτηδες άφησε τον Κασιδιάρη ανενόχλητο να πετάει αντικείμενα και να χτυπάει γυναίκες ενώ μπορούσε να τον σταματήσει ώστε να τον εκθέσει στην κοινή γνώμη.  Προφανώς με τη λογική του πρώην υπουργού αν δει στο δρόμο του ένα βιασμό θα αφήσει το δράστη να συντελέσει το έγκλημα ώστε να
συλληφθεί στη συνέχεια από την αστυνομία και να μην τη γλυτώσει .
«Χάρηκα με τη φράση  «έμεινα Παυλόπουλος» που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα μιλώντας σήμερα στον Real Fm.
«Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου που αποδοκίμασε αυτό που έβλεπε. Ήμουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;…Κι αν έλεγα «τι κάνεις ρε» θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του;”, είπε ο Π. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε ότι εκούσια άφησε τον Κασιδιάρη να δείξει το ποιος πραγματικά είναι.
«Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Κανένας Έλληνας δεν είναι αθώος για το τι είναι η Χρυσή Αυγή σήμερα. Κανείς δεν αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη. Ποια είναι η προτιμότερη στάση από μία κίνηση αποδοκιμασίας.  Ότι κι αν κάνω τον τελευταίο καιρό κάποιοι θα βρουν να πουν κάτι άλλο», κατέληξε ο πρώην υπουργός.
Το είδατε με τη στάση μου εννοεί ότι τον άφησε ανενόχλητο να χτυπάει γυναίκες την ίδια ώρα που ο ίδιος τον έκρινε από μέσα του αυστηρά και τον κοιτούσε με αποδοκιμασία…
Παλιότερο βίντεο με τις αντιδράσεις Παυλόπουλου λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου ή για τον Παυλόπουλο τον  ”θάνατο ενός παιδιού υπό συνθήκες οι οποίες διερευνώνται”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου