Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η μαλακία του να είσαι Χρυσαυγίτης…


 
Ημερομηνία: 15/09/2012
Συγγραφέας: left.gr
Το πιο καλό για τη Χρυσή Αυγή το άκουσα από κάποιον πριν από λίγες μέρες σ’ ένα ραδιόφωνο: “Γύρω μας γίνεται χαμός, μας διώχνουνε από τις δουλειές μας, οι τράπεζες μας παίρνουνε τα σπίτια, δεν υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας, συνάνθρωποί μας αυτοκτονούνε και κάτι τύποι πάνε και χτυπάνε κάτι κούτες στα πανηγύρια”.
 
 
Αυτή είναι με δυό κουβέντες απλές και ξεκάθαρες η περιγραφή αυτής της παπαροοργάνωσης. Υπερτιμημένη, βασίζεται στο φόβο και την άγνοια, εκφράζει τα πιο καθυστερημένα ένστικτα ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα για το οποίο να νιώθουν περήφανοι. Όλη τους η εικόνα πατάει πάνω σε ψέματα που καλό είναι να τα αποκαλύπτουμε για να μην τσιμπάνε τα κορόιδα (που δυστυχώς είναι πολλά).
 
Να δούμε μερικά ψέματα από αυτά λοιπόν;
 
Η Χρυσή Αυγή (και οι διασπάσεις της – μην ξεχνιόμαστε) έχει τσαμπουκά και οι χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που μπορούν να “καθαρίσουν τη χώρα”.
Σιγά τους μάγκες! Όλες τις δολοφονικές επιθέσεις και τα μαχαιρώματα τα έχουν κάνει στους πιο φιλήσυχους κι αδύναμους από τους μετανάστες (Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς, Ινδούς, Ιρακινούς). Είδατε να τα βάζουν με Σομαλούς, Σουδανούς ή Νιγηριανούς που ανάμεσα τους δρουν συμμορίες με οπλισμό κι είναι και πιο γεροδεμένοι; Για Ρώσους και Αλβανούς ούτε συζήτηση… Αντιθέτως όλο κολλητιλίκια με τις μαφίες τους είναι. Και φυσικά, μια-δυο φορές που πήγαν να τα βάλουν με Ρομά και βγήκανε κάτι καραμπίνες, έγιναν όλοι Γιουσέιν Μπολντ (ή μάλλον Κεντέρηδες, ο αλλος είναι μαύρος και ξένος).
 
 
- Η Χ.Α. θα διώξει τους ξένους εργάτες, γιατί παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων. Και γι’ αυτό θα χτυπήσει αλύπητα όποιον φταίει γι’ αυτό.
Άντε, ρε, από δω! Στη Λακωνία, τη Μανωλάδα κι αλλού, που χωρίς τους “βρωμιάρηδες” δεν μαζεύονται φράουλες, πορτοκάλια, ελιές κ.λπ., κανέναν δεν διώξανε ποτέ, ειδικά τις περιόδους που υπάρχουνε δουλειές. Κάτι Ινδούς από κοτοπουλάδικα μαχαιρώνουμε σκόρπια άμα λάχει, κανένα μαλάκα όμως Ελληνάρα βιομήχανο, που πήρε την επιχείρησή του στη Βουλγαρία ή έχει στη δούλεψή του εκατοντάδες ανασφάλιστους ξένους και κακοπληρωμένους Έλληνες, δεν είδα να του ρίχνουνε καμιά σφαλιάρα.
 
 
- Η Χ.Α. νοιάζεται και στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά προϊόντα, για να μην πηγαίνουν τα λεφτά μας στις τσέπες των ξένων.
Εδώ γελάμε! Τα μπλουζάκια τους τα παραγγέλνουνε στην Τουρκία, έχουνε συμβάσεις για εκπτώσεις σε ρούχα και παπούτσια με τη NIKE και την ADIDAS, τα τρόφιμα που μοιράζουνε στα ανεκδιήγητα τηλεοπτικά τους σόου “αλληλεγγύης” τους τα δώσανε οι Γερμαναράδες του LIDL.
 
 
 
- Η Χ.Α. δεν είναι σαν τους άλλους πολιτικούς, θα ξεβρωμίσει την πατρίδα από τη βρώμικη αυτή συντεχνία και τους βαράει κιόλας άμα χρειάζεται.
Εδώ κλαίμε (από τα γέλια)! Κάτι αριστερές τραμπουκίσανε, την ίδια ώρα που ο Μιχαλοφυρεράκος υποκλινότανε και χειροφιλούσε την αγνή, αμόλυντη και πεντακάθαρη κόρη του Μητσοτάκη. Κανέναν Στουρνάρα, κανέναν Χατζηδάκη δεν βλέπω να βαράνε τα αντράκια. Πήρανε κι αδέρφια, ξαδέρφια, γκόμενες υπαλλήλους στη Βουλή. Και σκεφτείτε τι θα γινότανε αν η γυναίκα του Τσίπρα ή η κόρη της Παπαρήγα εκλεγότανε (όπως η συμβία του αρχηγού τους) και καθότανε δίπλα τους στα “βρωμερά έδρανα”.
Αλήθεια, εκείνα τα βουλευτικά αυτοκίνητα που θα δίνανε σε πολύτεκνους, επειδή δεν είναι ελληνικής κατασκευής και θα μολύνανε τις ελληνικές οικογένειες, δεν τα παρέδωσαν, και οι λεβέντες μας γίνανε αυτοί θυσία και τα κρατήσανε τελικά;
 
 
Η Χ.Α. δεν θα αφήσει να πεινάσουν οι Έλληνες και θα τσακίσει όποιον επιχειρήσει να κλέψει την περιουσία τους και τον πλούτο της πατρίδας.
Γιατί δεν υπογράψατε να συζητηθεί το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας όταν την ξεπουλούσανε στο Σάλλα;
Γιατί κάνατε τις… πάπιες στη διάλυση του Ταχ. Ταμιευτηρίου;
Γιατί ψηφίσατε να δοθεί φορολογική ενημερότητα στα λαμόγια των ΠΑΕ;
Γιατί δεν πάτε, αφού είστε ατρόμητοι και γενναίοι, να τα σπάσετε σε καμιά τράπεζα ή σε κανένα γραφείο εφοπλιστή που φοροδιαφεύγει;
 
 
Η Χ.Α. συγκρούεται με το πουλημένο κράτος, είναι αποκλεισμένη από τα κανάλια, την κυνηγάνε οι μηχανισμοί γιατί είναι επικίνδυνη για το σύστημα.
Μιλάνε τα φιλαράκια των ΜΑΤατζήδων; Αυτοί που στο Σύνταγμα τρέχανε να κρυφτούνε ανάμεσά τους μόλις τα βρήκανε σκούρα; Αυτοί που φοράνε στολές κι εξαρτήματα μέσα από τις αποθήκες της Αστυνομίας; Αυτοί που παίρνουνε 70% στα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουνε ασφαλίτες, Δελτάδες, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κι ολοι αυτοί που σπάνε στο ξύλο τον κόσμο που φωνάζει για το ψωμί του; Αυτοί που τους ειδοποιεί το τηλεφωνικό κέντρο όταν σκάει θέμα στις παρατημένες γειτονιές για να πάνε να το παίξουν Ρομπέν και σωτήρες; Αυτοί που δεν τους βρίσκει ποτέ η προανάκριση, ακόμα κι όταν μαχαιρώνουν μπροστά σε κάμερες και μάρτυρες, ενώ ανακαλύπτει σε χρόνο μηδέν με κοριούς, DNA, βαλιτσάκια, της Παναγιάς τα μάτια, όποιον άλλο θέλει;
Μην πούμε τώρα για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που αθωώνουν σωρηδόν κάθε Χρυσαυγίτη που θα βρουν μπροστά τους.
Κι όσο για τα ΜΜΕ; Έλεος!!! Ο Θέμος κι η βρωμοφυλλάδα του (αυτή του Μπόμπολα, βρε) έχουν αναλάβει το ρόλο του ανεπίσημου οργάνου τους. Μαζί με στρατιές Πρετεντέρηδων που δικαιολογούν τα όσα κάνουν ρίχνοντας το φταίξιμο στην “κακούργα την κενωνία” και τους αθωώνουν τους κακομοίρηδες.
 
 
Η Χ.Α. είναι εχθρός της παρανομίας και με αυτοθυσία των στελεχών και των μελών της αγωνίζεται για την επιβολή του Νόμου και της Τάξης.
(Σ.σ. Βλέπε και πρώτο σημείο – κανένας τσαμπουκάς με τις πραγματικές συμμορίες)
Καλά, αυτό κι αν είναι ανέκδοτο! Πέραν του ότι παρανομούν ασύστολα, κυνηγώντας την “παρανομία”, όλος ο κόσμος ξέρει για τις προστασίες, τα νταλαβέρια με τις συμμορίες της νύχτας, για το ποινικό μητρώο αμέτρητων επιφανών ανδρών (και γυναικών) της παρατάξεως.
 
Έχει κι άλλα… Όπως αυτά τα περί πατρίδας (οι οπαδοί του Χίτλερ που κατέστρεψε την Ελλάδα γεμίζοντάς την τόπους εκτέλεσης και καμμένα χωριά). Αυτά τα περί θρησκείας (με τον ποιητή-υμνητή του Εωσφόρου Μιχαλοφυρεράκου και τα σατανιστικά του Καιάδα ή τις “χριστιανικότατες” προθέσεις εξόντωσης των ανάπηρων κι άλλων αδύναμων κατηγοριών). Και τα περί σοβαρότητας (με τα lifestyle των αφών Κασιδιάρη με τη Βούλα) κ.λπ.
 
Αλλά το ζουμί είναι άλλο…
 
Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι πλούσιοι, για μας -τους φτωχούς κι αυτούς που φτωχαίνουν- μεγάλο όπλο είναι η ενότητα. Όλοι μαζί μπορούμε να τους φάμε. Αλλιώς, θα μας φάνε αυτοί.
 
Έρχεται λοιπόν ο χρυσαυγίτης, Χ-Ω-Ρ-Ι-Ζ-ΕΙ τεχνητά και σπέρνει τη Δ-Ι-Χ-Ο-Ν-ΟΙ-Α στο δικό μας “στρατόπεδο”. Το κάνει αυτό συνεχώς, με κάθε δικαιολογία και κάθε αφορμή.
“Πατριώτες” εναντίον “προδοτών”. “Ντόπιοι” εναντίον “ξένων”. Χριστιανοί εναντίον αλλόθρησκων. “Υγιείς” ενάντιον “άρρωστων”. “Νόμιμοι” εναντίον “παρανόμων”. “Φιλήσυχοι” εναντίον “ταραχοποιών”. “Φυσιολογικοί” εναντίον “ανώμαλων”. “Καθαροί” εναντίον “άπλυτων”. Και σταματημό δεν έχουν οι διαχωρισμοί. Στήνονται αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που κάνουν τα αφεντικά να τρίβουν τα χέρια τους.
 
Και καλά να είσαι πλούσιος κι αφεντικό και Χρυσαυγίτης. Άμα όμως είσαι φτωχός κι εργαζόμενος ή άνεργος, η οικογένεια σου διαλύεται, οι τραπεζιτοεργολαβοεφοπλιστάδες σκίζουν τους ανθρώπους σου κι εσένα τον ίδιο, κι εσύ χτυπάς τους διπλανούς σου… Ε, είσαι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟ, ρε μαλάκα!
 
Κώστας Μαύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου