Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πού θα κριθεί το στοίχημα της Σοφοκλέους

Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα του 2013 με όλο και εμφανέστερη την διαφοροποίηση μη τραπεζικών από τραπεζικές μετοχές. Συνεχίζεται δηλαδή η αποκλίνουσα τάση, όπως αρχικά διαμορφώθηκε από τα ελάχιστα του Ιουνίου του 2012, φέρνοντας σταδιακά σε υπεραπόδοση τη μία κατηγορία εισηγμένων από την άλλη. Θεαματική, αν μη τι άλλο, μεταβολή, που αποτυπώνεται έμπρακτα στην στροφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος,...περισσότερα
Σχετικά άρθρα
  • Bad bank σε …κάθε συστημική τράπεζα

    Σε ειδική μονάδα και με ξεχωριστή διοίκηση θα «απομονώσει» κάθε συστημική τράπεζα τα προβληματικά της δάνεια. Τι αποκαλύπτει η έκθεση ΔΝΤ. Που θα φθάσουν επισφάλειες και προβλέψεις στο ακραίο σενάριο. Γιατί αρκούν τα 50 δισ.
  • Ανακοινώθηκε και επίσημα το σπάσιμο του ΤΤ

    Το "σπάσιμο" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε "καλή" και "κακή" τράπεζα ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ μετά από σχετική εισήγηση της ΤτΕ. Κεφαλαιακά ισχυρό το "Νέο ΤΤ". Εκκαθαριστής η Μαργαρίτα Μάλλη. Τι λέει το ΤΧΣ.
  • ΔΝΤ: Συνταγή για νέα ελάφρυνση χρέους

    Τι νέα μέτρα προαναγγέλλει το ΔΝΤ. "Μονιμοποίηση" εισφοράς αλληλεγγύης, απολύσεις στο Δημόσιο. Κίτρινες κάρτες για φοροδιαφυγή και μεταρρυθμίσεις. Απειλεί με «ξήλωμα» τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Τι λέει για χρέος και «κούρεμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου