Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η εκποίηση ψηφίστηκε


Δεν είναι η πρώτη φορά , ιστορικά, που συμβαίνει αυτό, άσχετα αν οι έλληνες στις προηγούμενες πτωχεύσεις τους δεν είχαν διαδίκτυο ή τιβί για να τον μάθουν.
Σήμερα νομίζω , επισήμως επτώχευσε η χώρα και νομοθετικά.Με απόφαση της Βουλής.
Αμέσως καταγράφω τα θετικά , τα αρνητικά τα κλαίμε μέρες τώρα.
1. Από σήμερα οι Δανειστές δεν έχουν καμία ανάγκη το πολιτικό-εργολαβικό-μηντιακό σύστημα στην Ελλάδα, αντιθέτως τους είναι εμπόδιο.
2. Οι Δανειστές μας που προσδοκούν έσοδα σίγουρα θα επιθυμούν ένα ήρεμο και όχι ένα εμφυλιακό κλίμα και έτσι όσες προβοκάτσιες και να θέλει να στήσει η συγκυβέρνηση θα τους κόψουν τα ποδάρια γιατί κανείς τουρίστας ή ξένος επενδυτής δεν έρχεται σε μια χώρα που στο δρόμο κυκλοφορούν στρατιωτικές ή παραστρατιωτικές δυνάμεις.
3. Παρά τα όσα ψήφισαν σήμερα, το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στην Ευρώπη είναι σαθρό και διαφαίνεται μια αμερικανική παρέμβαση πεντακάθαρη μέσω του ΔΝΤ. Πάντα μας συμφέρει να αλληλομαχαιρώνονται οι αφέντες μας.
4.Ήδη διαφαίνεται μια εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων προς τον Τσίπρα. Πάνε οι τσιρίδες για ριζοσπάστες τρομοκράτες.Αυτό είναι καλό, άσχετα τί μπορεί να επιδιώκουν ή να έχει συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ διότι, νομίζω, αυτό το κόμμα έχει μια πολυσυλλεκτική βάση που πάντα θα πιέζει προς τα πάνω.
5. Ό,τι σκατά και να ναι ο ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα αν εγώ θα το ψηφίσω ή όχι, μπροστά στους φασίστες που κυβερνάνε είναι, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, καλύτερη επιλογή και μάλιστα ευπρόσδεκτη αν έχει εγκριθεί απ τους Δανειστές αφού ο λαός μας είναι ψοφίμι θρησκόληπτο και αμόρφωτο και ραγιάς μέχρι θανάτου.
Οπότε , κρατάμε γερά τα μπόσικα, επιζούμε, σώνουμε ό,τι μπορούμε και αναμένουμε το αναπόφευκτο, την πτώση της τριπίθαμης κυβέρνησης.
Και όσο μπορούμε σπρώχνουμε και μεις να πέσει.
Και δεν δίνουμε πεντάρα να πείσουμε το λαό, αυτοί πείθονται απ τα κανάλια και τις γερμανικές εφημερίδες όταν τον απειλούν.
Χεστήκαμε.
Προχωράμε.
(η φωτό απ την πτώχευση του 1932)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου