Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικη Γιορτή 6ου Δημ. Σχολ. Παλλήνης




Tηλ. Επικοινωνίας:
6948-308500                                                                                      
6980-087708
6971-802729
E-MAIL: sg6dp@yahoo.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,

Έχοντας ήδη διανύσει τα 2/3  της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, μέσα σε μια δύσκολη και στενάχωρη καθημερινότητα για όλες τις οικογένειες, ο Σύλλογος Γονέων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει για μία ακόμα φορά τη φετινή Αποκριάτικη Γιορτή , στοχεύοντας να δώσει μια μικρή ανάσα χαλάρωσης σε όλους.


 Η πατροπαράδοτη και πάντα επιτυχημένη γιορτή για όλους, μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας , από ώρα 18:30 και μέχρι …εξάντλησης.
Απαραίτητη όμως για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής είναι  η συνεισφορά όλων μας στον μπουφέ μας, που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά από εδέσματα και αναψυκτικά που ο καθένας επιθυμεί να προσφέρει.
Έχουν εξασφαλιστεί οπτικοακουστικά εφφέ και ένας περιζήτητος DJ.
Είσοδος Ελεύθερη σε μεταμφιεσμένους ή μη.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί θερμά τους γονείς που συνεισέφεραν εθελοντικά στην παρασκευή των πρωτοχρονιάτικων πιττών, οι οποίες πρόσφατα διανεμήθηκαν στις τάξεις του σχολείου μας.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά  σε έναν αριθμό γονέων να καταβάλλει την ετήσια συμβολική συνδρομή των προς τον Σύλλογο Γονέων  , την οποία έχει ως τώρα αμελήσει . Είναι απαραίτητη για τη συνέχιση των προσπαθειών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου