Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ισόβιοι ανθέλληνες!

Εθνικοφροσύνη. Τι φοβερός μύθος, θα έλεγε κάποιος. Τι φοβερή απάτη, θα έλεγε κάποιος άλλος, πιο ρεαλιστής.
logoΜύθος ή απάτη, δεκαετίες ολόκληρες διαπότισε την κοινωνία και καθόρισε τα κριτήρια αξιολόγησης της αγάπης του καθενός για τον τόπο του, για την Ελλάδα. Αξιολόγηση με βαριές συνέπειες για όσους δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της εθνικοφροσύνης. Δεκάδες χιλιάδες έντιμοι άνθρωποι, αγωνιστές, εκτελέστηκαν από το κράτος και το παρακράτος, κλείστηκαν στις φυλακές, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν και διαπομπεύθηκαν ως εχθροί της πατρίδας. Ούτε αυτοί ούτε τα παιδιά τους, ούτε οι κοντινοί συγγενείς τους, δεν μπορούσαν να αποκτήσουν πιστοποιητικό εθνικοφροσύνης απαραίτητο για να πιάσουν δουλειά στο Δημόσιο, ακόμα και για να βγάλουν
δίπλωμα αυτοκινήτου ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Στο στρατό έτρωγαν καψώνια και υπηρετούσαν σε «ειδικά» στρατόπεδα ανεπιθύμητων και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια παρέα με τους λύκους, σκάβοντας λαγούμια και πλένοντας καμπινέδες. Κι ας είχαν πολεμήσει οι ίδιοι, ή οι πατεράδες τους, τους ναζί στην Κατοχή. Κι ας είχαν εκτελεσμένους στα μπλόκα των συνοικιών και στα ολοκαυτώματα των χωριών ή κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία. Έφτυσαν αίμα όσοι επέζησαν, ήπιαν χολή όσοι τους διαδέχτηκαν, στο όνομα της εθνικοφροσύνης που το περιεχόμενό της καθοριζόταν από τους δοσίλογους και τους απογόνους τους, από τους συνεργάτες, τους πράκτορες και τους υπηρέτες των Γερμανών, των Άγγλων και των Αμερικάνων. Αυτοί σήκωναν κατ’ αποκλειστικότητα την ελληνική σημαία.
Σαν τον Παπαγεωργόπουλο, τον πρωταθλητή. Αυτός ήταν ο ένδοξος σημαιοφόρος, ο πιο πατριώτης απ’ όλους τους πατριώτες, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Μόντρεαλ του Καναδά, το 1976. Το σύμβολο της εθνικοφροσύνης. Εφτά φορές βουλευτής και δώδεκα χρόνια δήμαρχος, αδιάλλακτος για το όνομα της Μακεδονίας, εκλεκτός της Δεξιάς, μέχρι σήμερα. Ούτε ένας δεν βγήκε να τον αποδοκιμάσει, ενώ δεκάδες τον υπερασπίστηκαν, με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ η πόλη και το δικαστήριο βοούσαν από τα στοιχεία ενοχής του. 51,4 εκατομμύρια ευρώ εξαφανίστηκαν από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κι όταν ο στενός του κύκλος άρχισε να ξερνάει, η μπόχα έπνιξε την πόλη. Αλλά ο σημαιοφόρος σημαιοφόρος, γιος στρατιωτικού.
Στο όνομα της εθνικοφροσύνης τελέσθηκαν, και ακόμα τελούνται, τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδας. Από την εποχή που τα κόμματα λέγονταν «Αγγλικόν», «Γαλλικόν» και «Ρωσικόν». Με τον «εθνικό διχασμό» ανάμεσα στους γερμανόφιλους βασιλικούς και τους αγγλόφιλους βενιζελικούς που οδήγησε στη μικρασιατική καταστροφή. Με τη δικτατορία του Μεταξά που κατάργησε την αγκομαχούσα δημοκρατία, τις δοτές μετακατοχικές κυβερνήσεις που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με τα αγγλικά τανκς και τα αμερικάνικα αεροπλάνα, τη δικτατορία της 21ης Απριλίου που όχι μόνο ξανακατάργησε την κοινοβουλευτική δημοκρατία, αλλά παρέδωσε και τη μισή Κύπρο στην Τουρκία. Με τη συμπαιγνία Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που –πάλι για τη σωτηρία της Ελλάδας- εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους σύγχρονους αποικιοκράτες-τοκογλύφους. Αυτοί, οι τελευταίοι, οι μνημονιακοί, που ανέσυραν από το καλάθι της εθνικοφροσύνης την «εθνική συνείδηση», ανταγωνιζόμενοι τους νεοναζί που ξέθαψαν το «αίμα» από τους θαλάμους αερίων του Άουσβιτς και του Νταχάου. Και οι 84 βουλευτές της Ν.Δ. που συνυπέγραψαν τροπολογία για να φοιτούν «μόνο Έλληνες κατά γένος και ιθαγένεια» στις στρατιωτικές και στυνομικές σχολές. Αίμα-τιμή-έθνος-φράγκα!
51.400.000 CD πρέπει να πουλήσει ένας εθνικά ασυνείδητος μετανάστης για να εισπράξει (μεικτά αφορολόγητα) το ποσό που υφάρπαξε από την Ελλάδα (καθαρά αφορολόγητα) ο εθνικά συνειδητοποιημένος σημαιοφόρος-πρωταθλητής-βουλευτής-υπουργός-δήμαρχος των εθνικοφρόνων Ελλήνων. Και το κάθε μεταναστόπουλο, που γεννιέται στην Ελλάδα, μιλάει σωστά ελληνικά, πηγαίνει σχολείο, σηκώνει τη σημαία με την αξία του, αντιμετωπίζει τη χλεύη και την άρνηση από τους εθνικόφρονες της συγκυβέρνησης, όπως φάνηκε με τη συναινετική ακύρωση του «νόμου Ραγκούση» για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας. Έχουν δίκιο, λοιπόν, οι νεοναζί που λένε ότι δεν είναι το ίδιο ένας Έλληνας δολοφόνος με ένα ξένο δολοφόνο. Γι’ αυτό και ο Μάκης Βορίδης με τον Άδωνι Γεωργιάδη πρότειναν να τιμωρούνται με μεγαλύτερη ποινή οι ξένοι από τους Έλληνες για το ίδιο αδίκημα! Αυτό κι αν είναι το αποκορύφωμα της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και του πολιτισμού. Η εθνικοφροσύνη όρια δεν γνωρίζει. Τι Σαμαράς - τι Μιχαλολιάκος, τι Βορίδης - τι Κασιδιάρης... Σημαιοφόροι της ξενοδουλείας και της εξάρτησης, με βούλα!  
Ανιθαγενής,
Γκαούρ
Γραμμένο από Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου