Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αποκάλυψη: O Μηταράκης επανέφερε αυτούς που πιάστηκαν με την... γίδα στην πλάτη!




Στρέφω την προσοχή μου στις επενδύσεις, διότι με συνέχει και εμένα αυτή η αγωνία που διατρέχει το σύνολο της κυβέρνησης. 

Τουλάχιστον αυτό αντελήφθην διαβάζοντας τις εισηγήσεις μιας ημερίδας που διοργανώθηκε χθες στον Δημόκριτο (έχει καμιά σχέση με τα πυρηνικά η ανάπτυξη; Αναρωτιέμαι...) με θέμα «αναπτυξιακή στρατηγική», παρόντων του προέδρου Αντώνη και του αρμοδίου υπουργού.

Αλλά πώς να γίνουν επενδύσεις όταν οι υπουργοί σου τις βλέπουν ως χώρο τακτοποίησης των κομματικών φίλων της παράταξης; 

Καταγγέλλω λοιπόν (τώρα που έχω πάρει φόρα...) ότι: η Διεύθυνση Επενδύσεων που είχε όλη ξηλωθεί επί υπουργίας Αννας Διαμαντοπούλου, διότι με το που ανέλαβε η γυναίκα (στα τέλη του '11) τέσσερις από αυτούς που υπηρετούσαν στη Διεύθυνση πιάστηκαν με τη... γίδα στην πλάτη (και πήγαν παρέα όλοι μαζί στον Κορυδαλλό), μόλις ανέλαβε ο υφυπουργός Notis (Μηταράκης όχι ο φίλος μου ο Σφακιανάκης), επανήλθε όλη! Μα όλη, μιλάμε.

Στα ίδια παλιά λημέρια. Συν το γεγονός ότι γενικός διευθυντής διοικητικού, που κανοναρχεί τις μετακινήσεις, τις αποσπάσεις κ.λπ., ανέλαβε ένας αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ!

Αυτά να τα βλέπουν ο πρόεδρος Βαγγέλης με τον πρόεδρο Φώτη που μετέχουν στην κυβέρνηση, και στην πραγματικότητα στηρίζουν την παλινόρθωση όχι απλώς του δεξιού κατεστημένου της δημόσιας διοίκησης, αλλά την πιο ακραία του έκφραση...

Μάλιστα, κύριε, κάνει πολιτική ο Notis - θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτή τη χώρα...

Γ.Παπαχρήστος
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου