Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής στην ΕΥΠ είχε διοριστεί με εντολή Σαμαρά




Με εντολή Σαμαρά είχε διοριστεί ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος αποπέμθηκε την Παρασκευή, με την επίσημη δικαιολογία ότι είχε συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr το συγκεκριμένο στέλεχος είχε τοποθετηθεί εκεί με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ υπερσκελίζοντας άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι έπρεπε να παραμείνουν στη θέση αυτή για τουλάχιστον τρία χρόνια. Μαζί του τοποθετήθηκε και μια ομάδα στελεχών η οποία αντικατέστησε τα παλιά στελέχη της υπηρεσίας.
Το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να ενημέρωνε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τις παρακολουθήσεις που υφίσταντο από την αστυνομία, Μάλιστα η ενημέρωση φέρεται να γινόταν με δύο τρόπους. Είτε μέσω του συγγενικού του προσώπου είτε μέσω του δικηγόρου του. Με τον τρόπο αυτό τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μπορούσαν να προσέχουν τις κινήσεις τους, καθώς γνώριζαν ότι παρακολουθουνται.
Εκτός όμως από τις πληροφορίες προς τη Χρυσή Αυγή, το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών, το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου