Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Γερμανίδα μηνύει την Ελλάδα για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας - Onmed.gr

Γερμανίδα μηνύει την Ελλάδα για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας - Onmed.gr

ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ....!!!!!!!!!!!!!!

Ο Ευτυχίδης Γρηγόριος πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ....!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αρκάδας μηχανικός Νίκος, έκανε τον πρωτο γάμο με τη πλούσια (κόρη του Διαμαντή που στο τέλος της εποχής του Χρηματιστηρίου, λένε ότι έπαθε μεγάλη πλάκα, από επενδύσεις σκούρων χρημάτων ) , έκανε και δυο κόρες , έγινε και βουλευτής τέσσερις θητείες (17/11/74-2/6/89) και υφυπουργός παιδείας ΤΡΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
Αφού λοιπόν ο Νίκος κατοχύρωσε τη βουλευτική σύνταξη για τα γεράματα (και τα ένσημα του μηχανικού που νομίζω και τότε τα πλήρωνε ή βουλή στο ταμείο του ...) και αφού μπήκε στα κόλπα και μετά από έναν δεύτερο γάμο και μία νέα κόρη , σου λέει "ήρθε η ώρα για μπίζνες"
Συμπαραστάτης μια φιλόδοξη και πολύ νεότερη βορειοελλαδίτησα η Μαριάννα , που είναι και η τρίτη σύζυγος.
Η ομίχλη έχει αρχίσει να καλύπτει τις ελατοσκέπαστες πλαγιές. Μια τελευταία κρύα ανάσα μέσα από κόκκινα μάγουλα και θα μπείτε στη ζεστασιά του αρχοντικού Καλτεζιώτη. Η Μαριάννα και ο Νίκος έσκυψαν με μεγάλη προσοχή και αγάπη πάνω στο οικογενειακό τους αρχοντικό (ΑΡΚΑΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ του 1860 για να το μετατρέψουν σε ξενώνα. Έναν ξενώνα που θα τον αισθανθείτε αμέσως σαν σπίτι σας και τους ιδιοκτήτες ως φίλους, τους οποίους ήρθατε να επισκεφθείτε.
Στη μικρή πολιτεία του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, η φιλοξενία και η περιποίηση δεν περιορίζονται στα δωμάτια. Η επίσκεψη στο αρχοντικό Καλτεζιώτη, μόλις 1 ½ ώρα από την Αθήνα, θα γίνει ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός εθισμός. ΕΘΙΣΜΟΣ !!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ (στο άρθρο μου για την Παπασταύρου, σας υποσχέθηκα πράγματα και θάματα για τον τύπο αυτόν). Σας προτείνω να το ξαναδιαβάσετε https://www.facebook.com/politeutes.thessalonikes/posts/497511183719025
Ο άρχοντας λοιπόν μηχανικός, απέκτησε περιουσία ακίνητη ανάλογη της αρχοντιάς του ... και φυσικά την νοίκιασε (για να έχει έσοδα εξασφαλισμένα) στο δημόσιο.
ΑΣ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Ο φερόμενος ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η ΚΑ' ΔΟΥ Αθηνών, επί της οδού Πανόρμου, ο κ. Καλτεζιώτης, εισπράττει μηνιαίως το ποσό των 25.000 ευρώ!!! Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της ειδικής επιτροπής για τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ, η ΚΑ' εφορία Αθηνών έπρεπε να βάλει λουκέτο και να μεταφερθεί προς συστέγαση με την ΔΟΥ Ψυχικού. Το ενοίκιο εκεί, μετά από μείωση που έκανε οι ιδιοκτήτρια εταιρεία, από τις 30.000 € έπεσε στις 20.000 €.
Ξαφνικά όμως, τα πράγματα ήρθαν πάνω-κάτω. Κάποιο...αόρατο χέρι ανέτρεψε την αρχική απόφαση και αποφασίστηκε να γίνει μόνον διοικητική ενοποίηση αλλά τα κτίρια των ΔΟΥ να συνεχίσουν να μισθώνονται!!!!!!!!. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι το κτήριο της ΔΟΥ Ψυχικού είναι και μεγαλύτερο και με φθηνότερο μίσθωμα! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ συνεχίζει να εισπράττει το μηνιαίο μίσθωμα των 25.000 ευρώ!!!
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 25.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ;
ΟΧΙ ;
ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.
Τα αρχοντικά του Πηλίου με παραπέμπουν σε 5-10 δωμάτια. (Αρκάδες τα δικά σας δεν φαντάζομαι να είναι μεγαλύτερα). Η Μαριάννα όμως αναφέρεται σε μικρή πολιτεία !!!!
ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. (προγραμματα στο full lider μίντερ -μίξερ κλπ). ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ....Α ΤΑΞΗΣ !!!!
(-Νίκο μηχανικός είσαι θα τους έβαλες και μέσα .. Όμως του 1860 κτίσμα ήταν διατηρητέο ... ή νεοτέρων μνημείων έκανε επίβλεψη;
-Όχι;
-Γιατί ;
-δεν το ήξερες; ή δεν είχε βγει διατηρητέο;
-Το δεύτερο;
-Και γιατί δεν πλήρωνες εφορία; (το ότι τη γλυτώνεις, αν το κτίσμα είναι εκατό ετών το ήξερες;
-Ότι έπαιρνες το συντελεστή δόμησης αλλού; )
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΙ ..
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ
(ARCHONTIKO KALTEZIOTI) A'TAΞHΣ
________________________________________
Τύπος Ξενοδοχείου ΠAPAΔOΣIAKO ΞENOΔOXEIO
Δωμάτια: 12
Κλίνες: 34
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Ιστοσελίδα: www.kaltezioti.gr
E-mail: info@kaltezioti.gr
Τηλέφωνα: 2710-235822/3
Fax: 2710-234335
Περιοχή: ΚΑΨΙΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΛΛΑ Η ΟΡΕΞΗ ΑΝΟΙΞΕ. (ρε εδώ έχει φράγκα... σου λέει ... με τη τρύπα αυτή, με βλέπω για τέταρτο γάμο ,,,,)
ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ν 3299/2004 ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΕΠΕ
(ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΔΥΝ. 16 ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 2 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ & ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝ/ΧΕΙΟΥ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝ. ΔΥΝ. 34 ΚΛΙΝΩΝ)
NAI 336.375,00
ΡΕΕΕΕΕΕ
16 κλίνες ήταν (ΟΙ 34) ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΞΑΝΑ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ 34!!!
(Νίκο σε παρακαλώ να μου κάνεις μαθήματα μαθηματικών όταν θα έρθω στο ξενοδοχείο σου . Είναι βέβαιο ότι τα μάγουλά μου θα είναι κόκκινα ...)
Ο κακός κόσμος ζήλεψε και κάποιοι είπαν ότι το ένα κτίριο το απέκτησες υφαρπάζοντας την υπογραφή από έναν ετοιμοθάνατο γέρο. (ΕΙΠΑΜΕ .. Η ΖΗΛΙΑ ΝΑ΄ΤΑΝ ΨΩΡΑ....)
ΤΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ "ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
Και έρχεται το 2013 !!!!!!! (ενδιαμέσως τι παίχτηκε δεν ξέρω , το μόνο που ξέρω είναι για τον κολλητό..... τον Λυκουρέντζο)
2013 ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΟΓΚΑΝΕ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΎΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ.
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ. (Έτσι δεν είναι Νίκο;)
Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 7772/1988/Α2/30.10.2013 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Προϋπόθεση για την ένταξη των πρόσθετων έργων είναι :
α) Η υποβολή έως τις 28.02.2014 από τον δικαιούχο στον ΕΦΕΠΑΕ (Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων), αίτησης επαλήθευσης πιστοποίησης έργου τουλάχιστον για το 30 % του συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού της επένδυσης ή αποδεικτικών στοιχείων έγκρισης δανείου ισόποσου τουλάχιστον με το 20 % του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης και
β) Η επαλήθευση των ανωτέρω από τον ΕΦΕΠΑΕ
ΒΕΣ-12291 ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΕΠΕ 68,69 206.446,75 205.243,50 102.621,75 = 514.380,69
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 4.725.000 !!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!! ΠΗΡΕΣ ΤΟ 11% ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ !!!!!
(Τον Τατούλη όμως τον αδίκησες. Τι να το κάνει μωρέ, το Χρυσό μετάλλιο που του έδωσατε για τις υπηρεσίες του ...στον τόπο; )
Θα μου πεις "έβαλα και εγώ".
Σωστά και μέσα σε αυτά που έβαλες ήταν τσιμεντοενέσεις !!!!! πόσες ; Άπειρες. (ας πάνε αυτοί να αποδείξουν πόσες μπήκαν) .
Φαντάζομαι τον ελεγκτή της μελέτης να διαβάζει : Οι τσιμεντοενέσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την αναπαλαίωση ή την σταθεροποίηση ιστορικών κτηρίων επειδή η μέθοδος δεν αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση του κτηρίου, χρησιμοποιώντας ειδικής σύνθεσης τσιμεντοενέσεις που είναι συμβατές με τα αρχικά υλικά κτισίματος. (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ; Ή ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΙΚΟ;)
ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΩΣΣΕΣ , ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ .. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ....
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΕΕΙ:
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΣΟΥΙΤΕΣ & ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ !!!!!!
Είδος Μονάδας: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 100 !!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ; ΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΑ 34 ΚΛΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ 100;
ΤΕΣΣΕΡΑ; ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘ ΟΔΟΝ.
ΝΑΙ αλλά η "πολιτεία" πλέον θέλει και άλλα ....
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ;
ΟΧΙ
ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ !!!!
ΔΗΛΑΔΗ;
ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την Τρίπολη και 1,5 χμ βόρεια του χωριού Κάψια Μαντινείας. (Χάρτης Δ5 )
Ο πλούσιος εσωτερικός φυσικός διάκοσμος από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.Στο σπήλαιο βρέθηκαν ανθρώπινα οστά και πήλινα αντικείμενα.
Οι ειδικοί το κατατάσσουν μεταξύ των δέκα πιο αξιόλογων σπηλαίων της Ελλάδας. Το σπήλαιο άνοιξε για το κοινό στις 19-12-2010.
24/10/2011
Κλειστά παραμένουν τα σπήλαια του Κάψια, σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρίπολης Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ζητά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Στο αίτημά του ο κος Νικολάου, σημειώνει:
«Μετά από πολύμηνη, συστηματική και μεθοδευμένη !!!!!!!!!!!! απαξίωση των Σπηλαίων του Κάψια, πραξικοπηματικά και χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, προβήκατε στο κλείσιμο των Σπηλαίων με αποτέλεσμα οι επισκέπτες, που κατά βάση είναι από μακρινές περιοχές, να βρίσκουν τα Σπήλαια κλειστά, όπως κλειστές βρήκαν τις πόρτες των Σπηλαίων και οι εργαζόμενοι.
Με αυτές σας τις ενέργειες μεθοδεύετε την απόλυση των εργαζομένων και το ξεπούλημα των σπηλαίων σε ιδιώτες
31/10/2011
Τα σπήλαια δεν λειτουργούν αφού... προσωπικό δεν υπάρχει! Στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί αναγράφεται πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού όταν λίγες ημέρες πριν ο Δήμαρχος Σμυρνιώτης είχε πει πως οι συμβάσεις των εργαζομένων δεν είναι δυνατόν πλέον αλλά και νόμιμο να ανανεωθούν και ως εκ τούτου τα σπήλαια έως ότου καταρτιστούν 8 μηνες συμβάσεις και προσληφθεί προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ , θα λειτουργήσουμε με προσωπικό του δήμου Τρίπολης. (ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΟΧΙ; ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ !!!!!)
ΚΑΙ ΡΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ....ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ : Η κ. Ματίνα Παράσχου, σύζυγος του Δημάρχου Τρίπολης, θα λάβει το ποσόν των 18.942€ από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Δημητσάνας για να αντικαταστήσει τα παράθυρα της Βιβλιοθήκης!
Λεπτομέρεια για όσους δεν ξέρουν: η μόνη επαγγελματική σχέση της κ. Παράσχου με παράθυρα, είναι ότι ως ιδιοκτήτης των MULTIRAMA, πουλάει ..WINDOWS!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Μέσω της ΜΚΟ αράχνης που αναφέρθηκα στο άρθρο για την Παπασταύρου.(σας είπα... διαβάστε το ..)
ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

E-Lawyer: Μεταβολή ονόματος για λόγους αυτοπροσδιορισμού

E-Lawyer: Μεταβολή ονόματος για λόγους αυτοπροσδιορισμού: Οι κανόνες για την μεταβολή του επωνύμου είναι αυστηροί και περνούν από μια διοικητική διαδικασία που, αν γίνει δεκτή  η αίτηση από τον Δή...